Blur Duh!!

cheton (cheerleader), me, azy and kak ros

cheton (cheerleader), me, azy and kak ros

*Blur Duh! is our team’s name. HAHA.

Semalam ada tournament bowling Kelab Sukan MOT, and I dapat 2nd place untuk Ladies Individu.  HEHE. Untuk team, our team dapat number 3 ja… Okaylah tu. Azy dapat number 9 individu.

Yang pasal lucky draw di On the Run tu, semalam I pergi juga sebab ada orang Esso call jemput…HAHA. Dah tentu I takde luck kalau lucky draw ni. Tapi it was fun to be there. Ada karnival sikit sikit.

🙂

Advertisements

13 thoughts on “Blur Duh!!

    • demang, pernah try ke?

      maoi, try la sekali… cuba2 join kalau ada lucky draw…kat cr4 ke giant ke… mana2 lah… mana tau rezeki orang dah kawin ni…

    • hehehe.. mesti lah pernah! dah memang rezeki kot. time2 baru kahwin ari tu, join lucky draw mesti sangkut nyer! tapi masa tu still dalam bulan perkahwinan laaa.. time pi honeymoon! 🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s