Blur Duh!!

cheton (cheerleader), me, azy and kak ros
cheton (cheerleader), me, azy and kak ros

*Blur Duh! is our team’s name. HAHA.

Semalam ada tournament bowling Kelab Sukan MOT, and I dapat 2nd place untuk Ladies Individu.  HEHE. Untuk team, our team dapat number 3 ja… Okaylah tu. Azy dapat number 9 individu.

Yang pasal lucky draw di On the Run tu, semalam I pergi juga sebab ada orang Esso call jemput…HAHA. Dah tentu I takde luck kalau lucky draw ni. Tapi it was fun to be there. Ada karnival sikit sikit.

🙂

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

13 thoughts on “Blur Duh!!”

    1. demang, pernah try ke?

      maoi, try la sekali… cuba2 join kalau ada lucky draw…kat cr4 ke giant ke… mana2 lah… mana tau rezeki orang dah kawin ni…

    2. hehehe.. mesti lah pernah! dah memang rezeki kot. time2 baru kahwin ari tu, join lucky draw mesti sangkut nyer! tapi masa tu still dalam bulan perkahwinan laaa.. time pi honeymoon!🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s