Pinched!

I’ve been hit hard, really.

Semalam dapat berita yang menggembirakan tapi pagi ni dapat berita yang melukakan. Oh. Tapi baguslah, dapat tahu awal-awal lagi best daripada tahu bila perkara tu dah sarat, kan?

Nevermind, I’ve been there, even worse, I know I can do it!

🙂

Thanks for the time.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

9 thoughts on “Pinched!”

  1. faruqy.
    tak perasan pulak ke”cryptic”an post aku ni.

    feeling better today? why should i?

    just received a bit of bad news this morning. but i’ll live🙂

  2. nolee, aku rasa semua dah terang…tak cryptic langsung kan.. huhu..

    zahack, KUP 44? alhamdulillah kita dah lepas zaman tu. KUP 48 buat kerja 48 la… KUP 48 buat kerja 44? tak sesuai!

    KNizam, sort of la… tapi belum confirm.🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s