The white table

meja dan kerusi mix and match...
meja dan kerusi mix and match...

Hoho! Setelah sekian lama berkira-kira dengan diri sendiri.  Semalam dapat juga rumah no.59 itu satu set dining table yang sebenarnya takdelah dining sangat.

Meja putih kumpulan vika itu kami jumpa di section office.  HEHE.  Kerusi itu di mana entah. Vika set tu harganya RM95.  RM55 untuk table top dan RM40 untuk kakinya yang empat.  Kerusi pula harganya RM18.90 sebiji.  Dan vase tu I jumpa di IKEA juga… RM6.90 saja. Comel kan?

Rumah kami nampak lebih berseri-seri. 🙂

Pulang dari IKEA semalam jam 10 lebih, I dan azy terus bertukang sampai lewat malam.  Nasib tak kemas dapur sekali.  Azy ada beli rak besi untuk letak barang-barang di dapur. Rak tu namanya Lerberg. (RM59)

Pokok atas meja tu… officemate yang bagi. Buat masa ni itulah tempat meja tu. Mungkin 2-3 hari nanti kami transfer ke mana-mana ruang yang lebih berhak.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

7 thoughts on “The white table”

  1. kawan2…terima kasih kerana puji meja baru I tu.
    untuk pengetahuan sejak beli kami tak pernah lagi makan2 di meja itu.. hehe.

    selalu makan kat luar jer… bizi…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s