Sebab tumbuk

First time main futsal campur lelaki, aku ingat lagi, aku lebih banyak jerit dari sepak bola. Masa sekali aku dapat bola, aku geram sangat bila ada mamat sorang ni rembat bola tu dari aku.

Tahu apa aku buat?

Aku tumbuk dia! HAHA.

Tapi masa tu kami takdelah rapat sangat. Aku ingat dia pun tak ingat la benda-benda gitu kan.

Sampailah berbulan bulan lepas tu, kami sms-sms. Kebetulan masa tu ada training dalam course tu memerlukan kami main bola sepak pula campur team ngan team lelaki. Biasanya, kaum perempuan main 5 minit jer. HUHU.

Bila aku bagitau dia aku nak main bola sepak campur dengan lelaki ni, dia cakap.

“Jangan tumbuk orang lagi tau!”

Dia ingat lagi rupanya. Sweet!

p.s : I am such a petulant these days. Glad I had this memory to cool me down.😛

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

10 thoughts on “Sebab tumbuk”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s