Sienna Miller…

Wayang.

ana/baroness a.ka. sienna miller
ana/baroness a.ka. sienna miller
sienna miller in HUGO
sienna miller in HUGO

Watch GI Joe!!! Ana tu rupanya Sienna Miller! Wah. Hot hot hot. Tapi dengan rambut hitam sangatlah lain. Lain gila gila dari muka tersengih-sengih riang dalam iklan Hugo tu. I love love love. Abang Duke pun tak kurang hensem. Though tapi I tak drool over him. Sebab I know dah ramai sangat yang suka dekat dia. I tak suka competition. Ahah.

I rasa movie ni memang best. Walaupun before pergi I was not that into it, apa lagi membayangkan bom sana bom sini peng sana peng sini, pecah situ pecah sini, tumbuk situ, tumbuk sini (I tak suka keganasan, auw!), tapi oleh kerana elemen ganas dan elemen kelakar, relationship (friend, family, colleague) yang seimbang, I jadi suka.๐Ÿ™‚

I bagi 4.5 bintang daripada 5 bintang! Yeay.

Movie kedua kami tonton ialah The Proposal. Bagi I ia adalah okay okay saja. Bolehla. Sandra Bullock memang comel pun dan Ryan Reynolds tu, ermmm tak payah cakaplah, memang hensem sangat! Dahlah jadi orang kaya dalam movie tu. The view memang menarik. Rasa sejuk je masa tengok movie tu.

๐Ÿ™‚

3.5/5 bintang cukuplah.๐Ÿ˜›

the proposal.
the proposal.

IKEA

Tanpa disedari tahun ni merupakan tahun I paling kerap melawat IKEA. HUHU. Tapi takpela, enjoy jer. HIHI.

Tak ada apa yang menarik, I beli barang2 untuk mak I jer. Sempena penyusunan semula dapur baru beliau. Hari tu I balik kampung selalu disoriented, maklumlah tempat letak pinggan pun dah tukar, dapur pun dah alih ke lain, peti semua pun I lost di dapur sendiri gitu. HAHA. Selalu letak pinggan di sinki yang salah, mesti adik I bebel, “sana lah Long tempat basuh” Mak I cuba buat konsep dapur basah dan dapur kering gitu. HUHU.

I tak sabar-sabar nak balik kampung, yeay! Ada sape-sape nak join? Ayuh!๐Ÿ™‚

p.s : Apa hal pulak sienna miller dilebih lebih.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

19 thoughts on “Sienna Miller…”

  1. sienna miller is your age kan cah? dia cun, tapi nampak macam dah berumur sikit, esp dalam cerita casanova.

    hmm dah 2 org dah kasi gi joe 4.5 out of 5 stars ni!

  2. comel gile gambar sienna miller yang 2nd tu… senyum dia sweet giler… i yang perempuan ni bisa terpikat. haha…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s