Frustration

Semalam lepas kursus I and Azy lepak di KLCC. I nampak kereta yang agak familiar. Kereta ex boyfriend (yang dah jadi kawan sekarang). I memang mudah ingat seyh hal-hal yang remeh temeh ni. Lagipun dia sekarang dah berkeluarga pun.🙂 Eh, lagipun I memang tau dia kerja situ. I saja called dia.

Dia boleh tanya “Apa plat number?” I pun sebut jelah. P** ***. Memang betullah kan. Eceh. Tempat jatuh lagikan dikenang. HEHE. Takde apa pun cuma I rasa excited jer. Last time I naik kereta tu on 2005. HUHU. Dah 4 tahun!!!

Okay. Frustration yang pertama, I masih lagi tak dapat cari buku Love Life tu. Dah berkali-kali dan merata-rata kedai buku I cari. HUHU. Masih tak jumpa. Sedih la….

Frustration kedua, kedai buku 2ndhand yang I selalu pergi di Ampang Point tu dah tutup. HUHU. Sedih gila.

Frustration ketiga, octopus sushi tu. Dulu masa time takde duit (macam la sekarang banyak duit) selalu lalu situ kalau lepak2 di Ampang Point. Selalu nak singgah. Tapi tak mampu. Semalam akhirnya dapat juga merasa. Sedap jugak. Tapi tak banyak choice. HUHU. Sedih.

Frustration keempat, macam tak boleh balik malam ni je. Kena tunggu pagi esok! Takpela. Sabar jer.

Tu sahaja la.

Okay, hepi weekend.

Oh. Semalam belajar this thing,

the art of maturity is the ability to absorb pressure

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

15 thoughts on “Frustration”

  1. the art of maturity is the ability to forgive & forget.. boleh??? hehehe.. syok nya boleh balik kampung.. rasa cam nak balik kampung jugak lah!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s