Saya suka

I never thought I’d be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in, and knocked me on my face
Feels like in I’m a race
But I already won first place

Suka sangat dengar baris baris ni dalam lagu Keri Hilson, (feat Ne-yo dan Kanye West).πŸ™‚

Semalam, hari yang tak produktif tapi overall menggembirakan. Ada makan-makan free di office sempena kedatangan Ramadhan. Buat potluck. I masak mee goreng je.πŸ™‚

Thanks kepada 2 jejaka berkemeja coklat bergaris-garis yang tambah menggembirakan hari saya. Si Pemakan Mee (SPM) dan Fahmi yang turun (outstation) ke Putrajaya.

SPM kata mee saya sedap.πŸ™‚

Oh ye, thanks jugak kepada pojoe dan adi yang datang melepak bersama masa lunch semalam.πŸ˜›

Okay. Have a nice day!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

7 thoughts on “Saya suka”

  1. tak produktif tp happy, ok la.
    kalo tak produktif dan tak happy tu yang parah. hehehe…

    echah, nak mee goreng 1 pinggan!! hehee

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s