Pampering Jiji dan lain-lain.

Jumaat malam I dan fish pergi Senawang, menjenguk kawan kami yang sedang cuti sakit. Akmal yang accident 3 minggu lepas. Baru dapat kami pergi jenguk weekend baru ni. HAIH. Best, dapat makan cinnamon roll buatan Fara (Akmal’s wife) yang sedap dan sentiasa diingati tu. HEHE.

Sabtu, first day puasa, hampir semua orang bangun lewat selepas tidur selepas sahur. Me, included! Bawa Jiji servis. Biasalah, kalau tak menghabiskan duit I 3 bulan sekali tak sah la Jiji ni.

Window jiji buat hal...
Window jiji buat hal...

hadiah raya yang pertama. dari petronas syntium
hadiah raya yang pertama. dari petronas syntium

Petang Sabtu I berbuka dengan Fish di Village View.

I telefon mak beberapa minit before berbuka, saja nak check family kat umah buka makan apa. Mum told me that Baby (adik bongsu ku) was tired and flat and sleeping at that time. HUHU. Sangat tak larat sampai Abang Faiznya yang kena dukung masa pergi PARAM.

Adik I berdua si Faiz dan Firdaus balik kampung rupanya. Tak bagitau I pun. Ches.

Semalam petang I ke Seremban, menjenguk kawan satu office yang kemalangan. Teruk juga. Harap2 she’s getting better.๐Ÿ™‚

Selepas tu, I dengan Fish jalan2 ke PARAM Putrajaya cari makanan berbuka. I beli nasi kerabu daging bakar yang best tu. Nyum Nyum….

Hari ini, I berdoa semoga housemate I rajin nak masak. HEHE.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

15 thoughts on “Pampering Jiji dan lain-lain.”

  1. ida dapat dish yg rectangle tu. beli syntium yang 3,000 punya. malas nak servis minyak itam byk kali. 4L sekali teguk je si TATi minum T-T

    1. sejak i tak duduk serumah ngn yu i jadi malas nak masak pi… huu
      ๐Ÿ™‚

      yu pun…. jangan malas masak untuk buka dan sahur…

  2. cik echah..

    window Joned pun buat hal occay.. turun tak reti, tapi naik reti. dem, i dah terbayang rabak duit ni.. dem dem..

    1. swipe je bro. pastu jumlah bagi 3 bulan kerana ia diservis secara purata 3 bulan sekali. katakanlah this time servis rm300 then, divide by 3 maksudnya bayarlah rm100 sebulan2…
      (abaikan bunga2 yang keluar dalam tempoh pembayaran)

  3. en_me, ye betul tu!๐Ÿ™‚ daripada window tu takleh tutup time hujan… baik la tukar2 sekarang kan..๐Ÿ™‚

    demang, insyaAllah dimakbulkan kalau ikhlas berdoa… hahhahaa

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s