Salam Aidilfitri.

Salam Aidilfitri
Salam Aidilfitri

To all, I would like to wish you have a blessed Raya.🙂 Maaf Zahir dan Batin.

InsyaAllah, I will be going home tonight. Kepada kawan-kawan yang memandu tu, drive safe. Ingat orang tersayang. Semua pun mahu cepat sampai dan nak beraya di kampung. Kan. Bertoleransilah di jalan raya.

Sape2 yang balik Kelantan tu, andaikata tersekat dalam jem di Kuala Krai tu, hello hello lah kat I…mana tahu boleh singgah… kalau malam buleh minum-minum…🙂

Salam Aidilfitri.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

15 thoughts on “Salam Aidilfitri.”

  1. huh sayang sungguh mek kat Jk*R dia tu..but anyway..keselamatan jalanraya adalah tanggungjawab semua kan…
    hati2 ek malam ni..kalau ngantuk rehat jer..cakap kat abang sani tuh…
    selamat hari raya..pohon maaf dan duit raya hehehe🙂

  2. selamat hari raya aidilfitri 1430h
    maaf zahir batin

    Bertukar senyuman dan salam ziarah-menziarahi
    Tutur dan kata yang sopan saling memaafi
    Suasana hari raya walau di mana pun jua
    Memberikan ketenangan dan mententeramkan jiwa

  3. Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.

    Di kesempatan ini, ana ingin mengucapkan “SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR BATIN” kepada semua umat Islam khususnya rakan-rakan blogger. Semoga semuanya diberkati dan dilindungi Allah SWT.

    Berhati-hati apabila memandu di jalanraya…Semoga semuanya selamat ke destinasi yang dituju….Ameen.
    —————————————–
    Ikhlas daripada :
    Abu Musaddad
    http://ibnismail.wordpress.com

  4. Echah.. CDmu itu menemani perjalananku sepanjang seminggu nan lalu.. dan memadamkan amarahku bila melalui perjalanan yang sesak dan renyah dek pemandu tak bersivik di India.

    Terima kasih.. sangat kuhargai sesungguh2nya pemberian itu..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s