Conversation of the day dreamers

Where : In front of the Precint 16 School, on the way to Alamanda, in a car
When : Lunch hour
Who : PO, PK, KJ1 and KJ2

PK : Erm, ada sape2 nak amik anak kat sekolah ke?
PO : Tak, anak I balik dengan kawan dia.
KJ2 : Auw.
PO : Oh. Lupa, hari ni turn abah dia amik.
KJ2 : Amboi, Datuk pun amik anak kat sekolah ke?
PO : Takpela, bukan selalu dia ada kat rumah pun. Outstation je. Usahawan muda yang berjaya katakan.
KJ1 : Laki aku memang selalu out station pun. (Her husband is undergoing DPA)๐Ÿ˜›

Sampai di Alamanda and we were having McD when I received a call. While I was on the phone, they kept day dreaming, and did their own conversation.

KJ2 : Ha, husband dia la tu kol. Tak jumpa cari anak.
PK : Entah-entah dalam toilet, pakai lip gloss.
KJ1 : Nak gi dating la tu. Budak-budak zaman sekarang.

Berangan je kan. Tambah-tambah kerja selalu menyengetkan. HOHO.

Happy weekend!

KJ1, KJ2, PK, wafiy and PO. Hehe.
KJ1, KJ2, PK, wafiy and PO. Hehe.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

5 thoughts on “Conversation of the day dreamers”

  1. hahaha tahap gile babes korang punye day dreaming.
    takpe2 keep on dreaming, bagus utk kesihatan dan mengurangkan stress๐Ÿ˜‰

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s