Alang-alang ke Utara…

 

yeah. [lucky] number 98!

Ke mana pergi?

 

I dengan kawan2 telah dijemput oleh jaypiyeah untuk mengikuti satu siri program penilaian.πŸ™‚ Namakan ia 4P.

Aktiviti adalah penuh, dan hectic. Presentations, discussions, public speaking, meetings, report writings, letters, papers. Itu antara aktiviti yang kami buat.

Namun, paling best ialah I berjaya habiskan larian lebih kurang 2km di tempat ketiga. HAHA. Masih macam dulu, cuma dulu number 1. HEHE. (Koya).

Perjalanan pergi menarik. HMMM. Perjalanan pulang pun menarik. Sabtu selepas habis program, I dan kawan2 (Mid, Sani, Fahmi and Nolee) pergi jalan-jalan ke Perlis, then lepas tu I dan Mid lepak di Alor Setar.

HUHU. Penat. Dah berusaha dan berserah sahaja.πŸ™‚

All the best!

p.s : Jiji beraksi cemerlang sepanjang trip ini.πŸ™‚

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

10 thoughts on “Alang-alang ke Utara…”

  1. wah! kita seri. ida pun dpt no.3 ms buat 2.4 tuπŸ™‚

    alhamdulillah dh tamat. enjoy kan? berkurun lagi la dpt gathering reramai lagik!

  2. shida, good for you and the training and exercises you’ve bee through is paid la… kan?

    erra, i tak mak buyung pun merosot ahaha…

    demang, kat SP la… ada karnival ke? wowii… tak bleh bersuka ria la.. hectic giler jadual…πŸ™‚

    sharom, thanks…πŸ™‚

    1. medcham… nombor 3 di kalangan perempuan la bang…

      hehe…

      aku ingat mu potong aku somewhere… tapi paling kelakar ialah bila part main kejar2 ngn fahmi… ngek je…

      tapi part daki bukit tu memang penatla… aku bajet kaki krem tapi alhamdulillah takde apa2…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s