Asal Khamis je lambat

bangun pagi2 update fb... rosak...
bangun pagi2 update fb... rosak...

Vrommmm vrommm…. (bunyi jiji)

Sreet… (Brek) Aiseh, jem la pulak.

Lepas tu I dapat SMS.

IH : Jem dlm 2km sblm bulatan ptrjy. dem!
EC (Echah cute) : Aku tengah stuck la ni. kau da kat mana weh?
IH : aku masih di pngkl jem.
EC : aku kat tempat kete kau stranded ari tu. huhu..
IH : Ye ke? aku kat depan skit. Kejar la kalau berani. haha
EC : cet..aku tgh bkjaran ngn gen2 itam tadi. tp dah kena tinggal jauh dah. kau lane mana, kiri, kanan?
IH : Aku kanan. Da sampai tasik.
EC : oh…kat jmbatn eh? aku 2-3 tiang dari jmbtn tu…
IH : Oh, ini jmbtn, eh? haha…
EC : Ngek. aku rasa jmbatan la kut, ada tasik…

Lepas beberapa minit, I sempat semak FB.

EC : Wawa. aku lupa ada assembly.
IH : Ada orang komen kt status fb kau tadi. Macam badi setiap kamis kau lewat, even tak ujan ari ni. hehe.
EC : Dem. badi katanya!!!!

Asal Khamis je lambat…WUWU.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

2 thoughts on “Asal Khamis je lambat”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s