Sambutan Raya dan Deepavali

DSC02528
with the guest.🙂 kembar yang cute.
DSC02524
Makcik dari rumah kebajikan Cheras.🙂 I suka jaga table ni!
DSC02512
petang lepas rehearsal... selepas majlis semalam ada press pijak ekor ketupat...

 

Dah lewat, dan sangat lewat untuk sambut raya selepas Syawal. Ada orang kata tak elok. Tapi nak buat macam mana u all, bajet ada. Tarikh je yang tak sempat. U all tau la… Menteri I bizi kan…

Macam biasa, I kena jaga table VIP… tapi disebabkan I turun lambat, sebab ada meeting lain yang lagi penting (I urusetia je) nak kena urus, I jaga table VIP 3 yang guestnya adalah orang2 MOT jua. Senang.

Selepas VIP duduk dan majlis dah start, I pun mengalihkan perhatian kepada meja kanak2 yatim dan warga emas di belakang table VIP I tu. Suka berdiri layan mereka.🙂

Kepada semua yang bekerjasama semalam, thanks banyak2. Dan syabas kepada semua yang menjayakan majlis ni.


p.s : U all, urusetia kan… tak duduk pun takpe… bagilah tetamu duduk. ini apa kes mintak2 meja nak duduk.


Kami da biasa berdiri 2 jam sepanjang majlis, so selepas majlis adalah masa untuk kami makan. Jangan jeles tau.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

3 thoughts on “Sambutan Raya dan Deepavali”

  1. demang, da jenguk… tengok la …. nanti kalau terbuka pintu hati i buat. though da ada idea da nak letak apa… hehe

    buzzy, tak perasan la maruku…
    saya pakai kasut saya yang biasa tu la… tidak la heels mana pun…🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s