Seperti dulu

Selalu ku mengharapkan
Kau akan segera pulang
Kau balik seperti dulu
Menghapuskan rindu
Yang sering menghantuiku

Semenjak kau datang
Di hatiku sayang
Semua resahku hilang
Diriku bukanlah
Seorang yang mudah
Menyerahkan cinta semudah kata

Kudambakan cinta
Indah seperti dulu
Kerna cintaku tak pernah rasa jemu
Biar hati bimbang
Aku terus menunggu
Benar ku tahu kau tak pernah jauh
Kau di hatiku

Di hari yang datang
Janganlah kau ulang
Lukai hatiku sayang
Aku pun bukanlah
Seorang yang bisa
Menggantikan cinta sekelip mata

Aku inginkan cinta
Kita seperti dulu
Kerna cintaku tak mudah rasa jemu
Biar hati bimbang
Aku terus menunggu
Dan aku tahu kau tak pernah jauh
Kau di hatiku

 

  1. Tiada banyak benda yang masih seperti dulu.
  2. Macam kawan2 yang datang ke open house sabtu lepas, tak ramai macam tahun2 sudah.
  3. Rasa mee kari, sedap, seperti dulu juga.
  4. Terima kasih kepada kawan2 yang datang, muah!
  5. Terima kasih berkali2 kepada kawan2 yang datang dengan buah tangan.
  6. Kepada kawan2 yang terlupa/tak dapat nak datang. Takpelah. Berdoalah akan ada majlis sebegini pada tahun tahun hadapan.
  7. Kerja saya banyak. Tapi saya buntu.
  8. Gambar secara perlahan2 sedang dimuatnaik. Harap bersabar.
  9. Waktu yang suram dan sejuk macam ni, sangat sesuai kalau nak dengar lagu ezad (kawan sekolah bos) ni.
  10. If you have the chance, why don’t u change? If you got more to lose than to gain, you better stay where you are.
  11. Life is about change? is it?
  12. I wanna kiss you. But if I do then I might miss you babe. Itโ€™s complicated and stupid (Lirik lagu Love Game)
  13. Ada banyak benda berlaku. Malas nak cerita.
  14. Semalam gi klcc ngn ampang point. Berangan memang best. Saya suka handbag berkilat (glossy) rupanya.ย  Gila glamer. WAHAHA.

    nine west
    glossy? kan..
  15. Kelantan ke final. Saya gembira. Dan teruja.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

9 thoughts on “Seperti dulu”

  1. chah, ida ada beg glossy gini. kaler hijau tua. perghht.

    em, tengs for having me there. walaupun tak la menyertai kemeriahan OH (tido punya pasal) tapi enjoy dapat join OH anak2 dara๐Ÿ˜‰

    i’m proposing a date at home no.7 end of this month. tak makan besar pun, ganda2 kita je. nanti kita finalise details ek.

    1. ahah. i ada beberapa. kaler gold, merah, itam 2-3 bijik, kelabu, coklat…
      tapi kebanyakkan dah rosak atau pun a lil too small for my netbook…๐Ÿ™‚

      okay je, kami on saja kalau kena datenya.๐Ÿ™‚

      thanks for the nasi goreng and most of all, for being there.

  2. kak nana sgt mahu pergi dan makan mi kari ecah tapi tak kena masa pulak masa tu.

    oh, mahu naik erl lagi.
    hahahaha.

  3. izzah… ya… teruja teruja…๐Ÿ™‚

    buzzy…beg berkilat dan kasut berkilat memang glamer la. n i have both. haha. (glamer ke i ni?)

    kak nana… tapi mee kari echah ada ayam… tapi ada kerang juga… kak nana makan kerang tak?

    takpe, next time echah buat lagi, insyaAllah…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s