Piala Malaysia 2009

Ye, Kelantan kalah. Tapi, harap-harap masih ada lain kali. InsyaAllah. Apa agaknya perasaan pemain-pemain Kelantan eh? Penyokong takpe, I was one of them.

I rasa sangat frust. Frust dengan pemain yang main main.

Kalau I pemain, I rasa malu. Malu dengan penyokong yang ramai gila. Yang datang jauh-jauh. Yang berharapan tinggi melangit, mahu tengok Piala Malaysia pulang ke Kelantan.

I tak nak cerita apa pun. Nak baca lebih, gi sini. Nak tengok gambar, gi sini.

DSC02553[1]

view dari my seat. I duduk tengah2 stadium, belakang gol. aras 2.

DSC02552[1]
DSC02551[1]

seat penyokong NS

DSC02550[1]

my brothers and I

Tahniah Negeri Sembilan. They deserve to win pun.🙂

To Kelantan, I know we could do better than that!

Kita memang menang bab penyokong.

Till next year!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

13 thoughts on “Piala Malaysia 2009”

  1. ibnrajab, takdok rezeki takpo, asal usaha.. ni main gitu2 jah… tak polah… anyway, thanks mari blog saya…

    buzzy, ye… memang meriah… tambah pulak penyokong kelate semua berbaju merah… tambahla meriah…

    izzah, ye… insyaAllah…

    medcham, bukan selalu… aku suka kemeriahan menyokong tu. kalu menang bonus…
    🙂

    mcyus… memang semangat… huhu

  2. kelate cuti meraikan kemenangan ns..hahaha..
    nape x amek pic stadium tu selepas 3-0?
    ke u pun dah xde dlm stadium masa tu?ngeh3..

  3. zul… ye lah adat permainan…

    faqroul, couldnt agree more…

    ntvirus? ok…

    u tu, pergi ke tak entah. tahniah la NS menang. I kuar awal sebab nak elak crowd la… tak sanggup…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s