You!

cyril.cyri.cyril. cyril takayama

Suka sangat!

Best!🙂 Jangan ajak I gi mana-mana lagi pada hari Khamis malam. Pukul 9.00 pm – 10.00 pm. I nak tengok Cyril.

🙂

Nice stuff.

p.s : Tapi I masih peminat number 1 dia tu.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

8 thoughts on “You!”

    1. maoi;
      i. best silap mata dia, sebab aku suka magic. hehe.
      ii. faktor kacak ialah faktor kedua. sebab kalau tak caya, tanyala housemate i, magician pakai mask yang buruk dalam the magician big secret revealed tu pun aku suka tengok. inikan pula cyril yang kacak ni.

      erh, adakah soalan kau “sebab dia kacak?” merujuk bahawa cyril tu kacak? hehe.🙂

  1. hahaaha…aku pn tgk gop. laki aku suko magic2 nih. aku pn terjebak.
    best jgk cyril ni…comel gile dia kecek jepun ngan awek2 jepun yg tok comel langsung tuh…hahhahaha
    aku sambil tgk sambil membebel(biasalah…hahaha)
    “ee..blawok2”
    “mesti dio pegho hantu rayo nih”

    hahahhaha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s