I’ll be quick;

Menerima sesuatu benda yang banyak pada satu masa menyebabkan perkara2 yang tak diingini berlaku.

I felt bad for having to get mad to two of my favourite friends. It’s a bad, real bad feeling. I didn’t want to but somehow I had to be angrier.

And to have to chair a meeting, without any input yeah, sure. Lagi la menambahkan geram dan letih dan rasa nak marah pun makin teruk. Sindrom apa ni?

Kenapa tak nak belajar dari orang ramai di pejabat ni? Kenapa mesti tunggu dah suntuk masa baru nak minta tolong. Dan bukan nak tanya sendiri tapi minta orang lain. Nasib baik ada orang lain yang concern.

Kenapalah susah sangat nak belajar dari kesilapan…

Janganlah sombong!!!!

Update;

Alhamdulillah, meeting berjalan lancar. Pada masa2 macam ni I don’t think people’s perception towards me matter much. Tak kisahla apa orang nak kata, asal kerja jalan. HUHU. I am so garang today~

p.s; Mid pun kata dalam hati “echah hari-hari pun garang!” Apakah?

HMMMM.

melihat gambar adik2 di kala stress helps a lot.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

6 thoughts on “I’ll be quick;”

  1. emm. perkara sedemikian pernah berlaku pada ida dulu. terpaksa garang dengan kawan2 merangkap staf mahupun peer PTD. ye la, kalau buat sesuatu dengan betul dan memudahkan orang lain, mungkin stress kita tak banyak sangat.

    and yes, being responsible for a 48 post, a lot of that shall be coming y(our) way in the future. ida dah ada pengalaman being a monster, so kena beringat2 dari sekarang ar. tugas 48 memang berat ah. memang kena buat mental adjustment dan muhasabah sentiasa.

    1. nolee, betulkan, maksudnya bukan aku sorang la yang berperasaan gitu. cepat benar nak marah sekarang. aduih. penat juga mikirnya.

      cuaca pun mempengaruhi juga, betullah tu.๐Ÿ˜›

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s