Bolos saja!

My officemates ada lagi di office, so am I. Banyak lagi benda nak kena settle untuk majlis esok. HMMM. I baru balik dari auditorium monitor rehearsal, dan tolong-tolong mana yang tak siap.

Tetiba tadi I dapat call yang mengatakan bahawa chairman untuk meeting I on 15th Dec tak ada on that day. So, meeting postponed to 16th. 16th is the day I have to report duty, for the new position. How was that? I also have another meeting on that day with deeceeyeay. WOW. I don’t know la.

If I were to be at another position, who’ll be attending the meeting I’ve confirmed before? Sape nak gi meeting HRMIS lagi? Sape nak jaga HRMIS lagi? Lamakah setahun lebih tu? Duduk di sini setahun lebih ja, banyak ke yang dah I tahu? Larat ke I nak jadi ketua ni? Kawan2 I akan panggil I cik ke? WOW.

Serious!

I macam konfiden je kan? HAHA. Serious! Wajarkah I stay saja atau mohon saja keluar dari sini? Kenapa nak keluar? Mahu belajar benda baru? Benda sekarang pun belum habis lagi. Tapi itu tanggungjawab dan amanah. Kan.

Hmm. Harap kita akan lebih bekerjasama pada masa hadapan. Kalau bersedia untuk function besar-besaran, janganlah lupa buat mesyuarat pembahagian tugas dan peranan. We are here to help.🙂

And you, aishah, jangan suka sangat amalkan sikap last minit, tahu!

Good luck to me, and to all of my friends. And, congratulations too!🙂

CHEERS!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

8 thoughts on “Bolos saja!”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s