11 tahun you!

I jumpa CZ yang dah 11 tahun tak jumpa. Gembira betul.🙂

Tak banyak berubah, kami masih macam dulu. Berangan tak abis2. HAHA.

Teringat dulu, suka bersembang-sembang di tepi katil, dekat tangga. Dan bila dah pecah dorm pun masih juga lepak sesama. Kan? Last sekali kita lepak ialah masa I form 4 and she’s form 3.  Budak bijak ni ke PC masa form four then terus ke Jepun, sambung study. Jadi engineer kejap then sekarang kerja sendiri. Flexible hours katanya. HUHU.

Sis,wish you all the best!

cz and me.😛

p.s : Hope to see you again!🙂

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

3 thoughts on “11 tahun you!”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s