More or less.

i want this...

I.

Gambar di atas adalah selingan sahaja.

II.

Alhamdulillah, my mum and brothers dah selamat sampai di kampung.🙂 Rindu semua. Malam tadi I sent them off at KL Sentral. They went home happy. Me happy too.

III.

I dah report ke bahagian baru. Setakat ni okay saja. I don’t think I will be here in BKP any longer. So, sekarang kena siapkan semua kerja dan siapkan juga nota serah tugas. Luckily sekarang ialah hujung tahun and nanti di tahun baru boleh la orang yang ganti I ni start kerja dengan aman, harap2 I akan sediakan satu nota serah tugas dan plan SKT 2010 yang clear. InsyaAllah.

IV.

Bahagian baru memerlukan I kembali jadi student, more or less. I have to read a lot. Lots of journal, literature, books. On Logistic and Supply Change. Pheww. Wish me luck. (I’ll never stop needing this)

V.

Yeah, harap2 I tak pergi meninggalkan bahagian ni dengan kenangan buruk. WAWA.

Gambar ialah dari sini.

p.s; Happy New Year guys!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

9 thoughts on “More or less.”

  1. kak nana, tengs.🙂

    nolee, baca buku cerita takpe la… baca buku study? wuwuw…
    anyway, insyaAllah aku akan menyukainya…

    niza, yeah, itu adalah coach! comel kan!
    insyaAllah, kat mana2 pun bleh happy kalau pandai adapt.

    en_me, of course you… pinky selalu!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s