Unpredictable!

Aku baru saja pangkah seorang kawan dari FB aku. Tak sangka aku akan berkelakuan begitu. Sungguh la.

Dan orang itu bukan orang biasa yang aku tak kenal yang tambah sebagai kawan di FB semata-mata sekadar mahu kongsi gift mafia ke tanaman ke apa-apa ke. Tak, aku tak pernah terima benda -benda remeh macam tu dari dia.

Dia pernah ada tempat dalam hati aku selama bertahun-tahun. Putus. Sambung. Putus. Sambung. Apa saja yang dia buat, aku maafkan saja. Alah, kisah lama. Dia dah kahwin dan ada anak dah pun…

Aku tak kisah pun apa2 dia buat kat aku selama ni.

Tapi semalam agaknya aku dah tak larat nak layan lagi.

BOLEH DIA KUTUK MALAYSIAN FOOTBALL?

Aku tahu bola sepak Malaysia tidak lah sehebat EPL dsb tapi tak perlu la nak kutuk-kutuk. Hai.

Kalau kita Malaysian tak sokong bola sepak Malaysia, nak harap siapa lagi.

Geramlah.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

14 thoughts on “Unpredictable!”

  1. ida “remove” kawan kat FB. entah kenapa, hati ida rasa tak tahan dgn komen dia.

    mungkin time tu ida PMS. mungkin. tapi sakit hati sangat.. sekarang pon ada rasa sakit lagi.

    susah nk jumpa org yg bleh phm tang mana kita sensitif, tang mana tak. even though kawan begitu lama.

    tapi bukan ke ida pnah gaduh gila2 dgn dia dulu? hi hi hi.

    1. “susah nk jumpa org yg bleh phm tang mana kita sensitif, tang mana tak.”

      setuju.

  2. oh, i came across your conversation dengan dia di FB.

    sabar weh!

    kau boleh blocked dia instead of removed. tapi dah removed takpe la. hehehe.

  3. yeah you go girl! like I said in our discussion, aku pun rasa malaysian football teruk, tapi takdela sampai kata takde harapan langsung.

    bodoh bahlul.

  4. yeah..memang tak patut dia ckp camtu. maybe dia dah putus harapan dgn keadaan bola sepak negara kita. tapi, one thing that is wrong is dia mengutuk kan…so u go girl…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s