Teruskan!

Semalam I hadir satu summit di ibukota.

I dapat kenal ramai orang. Tapi I dapat kumpul 5 name card jer. I malas. HAHA. Sebab I takde bisnes kad lagi, so macam malas nak ambil orang punya. HEHE. I kenal 2 orang ladies yang akhirnya jadi sahabat baik sepanjang seminar, I very like.

Pagi2 driver hantar tapi sebab semalam ada dinner besar anjuran emotie (driver kena komit kepada dinner), I kena balik sendiri. Seronok juga. I naik monorel dan erl semalam balik.

I sempatla nak join dinner tu walaupun ketibaan awal seminit dua je dari orang yang diraikan. HEHE. I naik kereta golf tu sebab parking jauh. HEHE. Merasa juga diiring iring oleh kawan2 pengiring.

Oh, sekarang I dah tak jadi lagi urusetia you all. Dah kurang rasanya episod tersenyum dan berdiri 2-3 jam dengan memakai kasut tumit tinggi 3 inci, menjadi pengiring, tunjuk meja kepada VIPs. HEHE.

Dinner adalah chinese set, lunch di hotel di sultan ismail road pun adalah chinese cuisine juga. Kenyang lah I semalam makan minum ditaja. WOW.

Menari kepada lagu Sway malam tadi. Berangan mahu buat poco-poco tapi lupa steps. HAHA.

Hari ini I kembali ke pejabat. Blur.

Kenapalah susah sangat nak dapatkan mood dan idea nak start buat kerja eh?😦

p.s : Nak berlari. Nak berlari. Nak berlari.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

8 thoughts on “Teruskan!”

  1. Keperluan Segara – Fasa 1: Kelulusan Pelan Bangunan dari MPK
    Januari 15, 2010 pada 10:21 am (Uncategorized) Tags: derma kilat, jariah, zakat
    Assalamualaikum..
    Semoga anda semua mendapat rahmat dari Allah
    Kami memerlukan sumbangan SEGERA sebanyak RM3,600 untuk urusan kelulusan Pelan Bangunan daripada pihak Majlis Perbandaran Klang. Bayaran ini termasuklah untuk kelulusan Hoarding, Lesen Iklan, Papan Tanda dan yuran pemprosesan Pelan.
    Sila hubungi AJK yang terlibat, SMS kan hajat anda dan kami akan menghubungi anda semula untuk urusan selanjutnya.
    Sama-samalah kita bagunkan syiar Islam di tanahair kita ini. Wassalam, sehingga berjumpa lagi. Surau Al-Qayyum.
    Bandar Armada Putra Pulau Indah 42000 Pelabuhan Klang
    Pengerusi En Saifullizan Hj Mohd Isa 012 6874 385
    Setiausaha En Khaszemi Mohd Yakim 019 3376 927
    Bendahari En. Mohd Riza Mohd Yusoff 012 3080 362
    Sila SMS jika panggilan tidak dijawab. Kami akan menghubungi anda kemudian. Terima Kasih.

    Sumber: http://suraualqayyum.wordpress.com/

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s