Tak sampai hati..

Semalam I tengok glee. I tak boleh terima la penipuan yang si Terry (bini Mr.Shue cikgu Glee tu) yang terus2 menganggap diri dia itu mengandung. Sedih. Kesian Mr. Shue.

Kan?

Hari tu I tengok Betty (ulangan). Part yang Betty sedang bersiap-siap nak tunggu jiran yang dia suka tu nak datang tengok tivi di rumah Betty. Tetiba yang sampai ialah Amanda yang nakal dan gedik tu. Terus saya tukar channel. Tak sampai hati nak tengok Amanda bawa masalah kepada Betty.

HUHU.

Tapi bila bincang-bincang dengan housemate, kami setuju yang drama-drama bersiri banyak yang depressing. Macam sekar, spa Q pun boleh tahan depressing. (Tambah pulak kalau berlakon tak reti, lagi depressing).

Sekarang saya suka tengok Wadi Unung. Satu, sebab Eja cantik.Ā  Dua, sebab Intan Azura dan Eja berlakon best. Semua pun best. Scene yang ada pun scene yang real. Berselisih di stesen minyak, main-main bawah rumah. Ini tak kalau tengok drama-drama, nak sembang sikit pun ke restoran nice gile, order fresh orange. HUH.

Tak pernah pulak I di real life (ada life tak real ke I ni, lalala) pergi restoran then order fresh orange then bersembang, minum air tak habis.šŸ˜›

Okaylah. Apa agaknya kesudahan Glee tu.

Ā 

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

9 thoughts on “Tak sampai hati..”

    1. mana ada cerita korea tB wei… citer melayu ngan citer english saja…

      tak larat nak tunggu drama korea panjang sangat… sedih sedih pulak tu…

  1. Cah.. ko layan anime ajelah. cuma tanya aimisakurataytay tuh.. layan Yakitate Japan ke.. Eyeshield 21 ke.. download saja guna Vuze. fullmetal alchemist pun best. kalau tak nak stress dan depress, carilah Dr Slump.. layankan si Arale dan Dr Norimake tuh..

    1. khai yang hensem ke… anime? belum pernah sangkut mana2… sedang cuba…

      ahkon, minggu depan echah lak yang terlepas glee rasanya…šŸ˜› melainkan kat hotel tu ada 711…. huhu… out stesen minggu depan…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s