13-16 Februari 2010

Hmm.

13 Feb,

Kenduri kawan sekampung di Port Klang. Lepak dengan orang2 kampung yang datang meramaikan rombongan. Jumpa ramai jugak kawan2. Lepak dengan adik2, then lepas kenduri kami pergi tengok Lu Pikirlah Sendiri. No comment pasal cerita ni. Kalau minat Nabil macam I, mesti suka. Nabil pandai berlakon! Sungguh!

14 Feb,

Cita-cita I untuk kemas rumah tak berapa tercapai sebab I duk layan movie love story yang berlambak di channel 411 dan 412 dan juga 702. HUHU. Tapi I cucilah toilet bilik I. Bilik tidur 44.πŸ˜› Pastu I gi dinner di rumah oren (dan fish dan paris). Stay overnight di sana.

15 Feb,

Birthday Fish! Pagi2 kami gi cycling di Taman Botani.πŸ™‚ Memang best. Terasa nak buat setiap minggu. RM4 sejam. Sebelum cycling, kami berjalan2 di sekitar taman tu dulu sebab kaunter sewa basikal buka jam 9.00am. Then, petang kami main badminton dan malam kami dinner di Bagan Lalang. Makan seafood. Ramai sangat orang! Luckily kami dapat seat. Sani dan Nolee pun join kami dinner. Thanks Sani belanja kami!

16 Feb,

cast of valentine's day

I, Azy, Paris dan Fish pergi menonton wayang. Cerita Valentine’s Day. It was a good movie. Ringan tapi penuh mesej. And it was full with good actors! (Read : Ashton Kutcher (comel), Jessica Alba (hot) , Bradley Cooper (hot), Patrick Dempsey (Mc Dreamy), Jennifer Garner (cantik), Jessica Biel (hot), Jamie Foxx (mantap!!!), Julia Roberts, Eric Dane (hot! Mc Steamy) Emma Roberts…) I suka! Sangat kelakar dan full of suprise!

Then, I and azy balik then lepak di kedai membership. Tangkaplah 4 movie baru. Nice. Dah tengok Nine. Best tapi I tertidur, maybe sebab penat.πŸ˜›

Okaylah, itu saja yang I buat sepanjang cuti ni. I tak balik kampung pun. Okay, selamat berkerja!

p.s : esok dah kerja ke? waawawawa….

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

17 thoughts on “13-16 Februari 2010”

  1. tB, mestilah, hidup mesti ceria…πŸ™‚

    mieza, buleh la… taman botani ni tak lah seluas taman pertanian yang korang pergi tu, so takde la penat sangat… tapi okay je…

  2. V-Day ok la. layan. mmg Ashton baek sangat, so sweet. suka dia dengan Jennifer Garner. Anne dengan Topher pon ok gak. comelπŸ˜€

    tapi yg tak tahan is the Br-Er relationship. bila dia pegang muka partner dia tu dengan penuh kasih sayang, i was like Euwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww…….

    memang rugi (dan membazir) la 2 orang anak Adam atas bumi ni. hu hu hu

    1. it was the same with me and aimi… kami macam euww…. ah… takleh terima…

      anyway, semuanya comel especially jessica biel,
      “i have two friends, (tak ingat yang first tapi yang second), candy”

      hehe…

  3. sani kena pau dgn korang ek.. mesti dia terpikir masa tu.. nak bayar ke tak nak bayar… tak bayar nanti orang kata kedekut lak.. hihii..

    1. ezri, sani cool je… kami tak pikir cgitu pun tau…πŸ˜›

      kak nana… itulah… echah plan gak nak mandi air terjun ke air sungai ke… tapi tak sempat la… huhu…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s