Love life..

the cover of love life...

Tengok cover di Gramedia hari tu, rasa nak menangis. Sebab I dah cari buku ni since last year. Tak ada. Tempah di Kino, tak ada khabar. Di mph, tak ada khabar.

Duduk sementara tunggu dinner yang diorder siap, belek-belek buku tu, baca sikit, pun rasa nak menangis. Sebab I dah baca dulu sequel kepada Love Life, so I tau cerita dia macam mana, terus sebak.

Then, baca baca, memang sedih.

Sampailah masa dalam flight nak ke HCMC hari tu, towards the end of the book, I menangis giler giler la… Huhu. Sedih sungguh.

Cerita pasal Dan, and how he copes with the sick wife. Wife dia ada kanser. Sangat sedih.

Tulis ni pun rasa macam nak menangis.😦

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

3 thoughts on “Love life..”

    1. buku ni memang menyedihkan la kak nana…

      dan tu jahat tapi wife dia sabar je… sampai si dan tu sendiri jadi baik dengan sendiri. dia takde lah jahat mana tapi biasala… tertekan tak berapa dapat terima kenyataan pasal penyakit wife dia.

      lagipun, i kang jiwang gitu. lalala🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s