Can I borrow your name

And use it as the title of the post?

I don’t dare anyway.

Sebenarnya saya mahu menulis tentang kegemaran saya pada tahun ini.  Sebenarnya saya gemar dengan benda ini sejak kecil kecil lagi. I remember saving money to get this tool. I just gave my father RM10 and he forked out his money to get me a better tool.

Dan sekarang sudah kerja sendiri pun, saya masih lagi guna tool yang harga lebih kurang dengan apa yang saya guna berbelas tahun dulu. Sungguh tak adil berbuat begitu kepada perkara yang kita suka, kan?

kawan-kawan dan le run

Kegemaran saya kembali setelah kawan-kawan baik membuka idea mahu bermain pada 1 Januari dulu. Rasanya, setiap bulan, paling kurang 3 kali mesti kami berkumpul di gelanggang untuk bermain.

hoping for a better tool before the game.

Yeah, badminton. Saya tidaklah hebat mana tapi di office ini tak ramai yang sudi bermain. Mujur ada kawan-kawan yang mahu melayan kegemaran yang sama ini.

Minggu depan saya ada game, friendly dengan DCA.  Ah, DCA, sudah praktis habis-habisan baru bersuara mahu buat game dengan kami. (geleng kepala).

Kegemaran kedua, saya suka sekali bermalasan di blog yang saya link kan kat atas tu. Baru saya jumpa di mana-mana entah. Lagu-lagu yang diletak (youtube) adalah lagu rare yang takkan saya dengar atau bagi perhatian kalau saya tak jumpa di situ.

Saya juga extend kegemaran all time saya iaitu membaca bila saya dijemput oleh Cik Thinkingbuff untuk turut serta di Book Buddies. Kami buat review di situ. Tak seberapa, tapi kalau tak ada idea mahu baca apa, jemput baca review kami.🙂

Hmm. Tadi saya sembang dengan buzzy mengadu tak ada idea mahu update blog. Sangat tak ada idea la kan, hehe.😛

So, selamat hari minggu.  Saya ada beberapa plan yang tidak tersusun dalam minda ni. Harap masa mencukupi.

By the way, mamat comel yang saya berkenalan di HCMC hari itu sudah kahwin la kawan-kawan.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

2 thoughts on “Can I borrow your name”

  1. u kata u tak terer main, tp, u terer je main. hehe.
    i dulu masa kat sekolah ahli kelab badminton.😛

    lenkali ajak la i main badminton gak. for sure i kena smash aje ngan u. uhuks.

    psssttt… xde2 idea pun entri panjang aje. hehe…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s