Saya, persoalan dan pernyataan

Okay. Remeh je sebenarnya.

  • Kenapa pemilik kereta/pembuat number plat kereta yang huruf P dan J berdekatan/sebelah sebelah (WPJ, PJA, PJN dan PJ lain2) membuat tulisan P dan J seolah2 bersambung?
pj
  • Satu lagi, ada kawan saya ni, saya rasa saya kawan rapat sangat dengan dia (dia ni lelaki).  Rasanya benda2 yang sedih/happy/saja2 semua saya nak bagitau dia (dulu la)… Sehinggalah, hari tu, saya discover pasal dia dari orang lain, dan bila saya tanyakan dia pasal hal tu, dia terus lain dengan saya, dah tak rapat sangat lagi. I mean, come on, takkan dia ingat saya kawan ngan dia semata-mata dengan cita-cita untuk jadikan dia boyfriend saya? Saya rasa dapat berkawan pun macam okay.  Tapi kalau benda simple pun dia tak dapat nak berterus terang dengan saya, sedihla. Kata kawan.
  • Lelaki comel, kelakar, pandai pusing-pusing lalu buat saya tergelak-tak jadi marah bila dia tahu saya nak marah dia, kenapa biasanya sudah berpunya?
  • Arghhh!!!! (Oh ini saja2 je)
  • Saya ada banyak komitmen kewangan pada tahun ini. Harap2 saya dapat berjimat cermat, ikat perut kalau perlu.
  • Saya harus berlatih kuat2… untuk game badminton Jumaat nanti, dan terus-terusan dengan berjogging atau berjalan-jalan kaki turun naik bukit dan juga bermain badminton, kalau ada bola tampar pun best juga tahun ni….

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

11 thoughts on “Saya, persoalan dan pernyataan”

    1. insyaAllah…

      maoi… ye ke… tak leh dipendekkan sikit ekor J tu… kadang2 ada yang rapat, kadang2 ada yang ok jer..
      takpelah, hak individu…

  1. usaha mung lukis gambar P n J. hahahaha. bagus2 menggunakan segala visual aid yang ada untuk menyampaikan maksud dgn jelas.

    by the way.. plat kete ada format dop font and spacing?..

    1. nolee… hehe.. aku lukis tak pakai mouse tau… dohla tengok kecek telefon… laptop atas ribo… hahah…

      azy kata nak save cost kut buat rapat2… pastu sebenarnya J tu ekor dia buleh pendek lagi, ado ore sajo nak buat dekat dekat… ada jah P ngn J molek jah letok…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s