Event on Saturday

the emcee of the day and I. a very funny guy!😀

Okay;

  • I went to the event. The Gatsby Deodorant Street Party di Times Square.😀 I went there with Nana. It was fun. I had good laugh.  I had played some games, the same games over and over again. Kalau menang dapat kupon, kupon yang ada points. By the end of the day, I dapat kumpul 38 point je (campur sedekah 2 point dari Nana) hehe. I dapat redeem 1 roll on deodorant, 1 spray deodorant, 1 pencuci muka, 2 tiub kecil gel rambut untuk baby dan waie. (my brothers yang suka bergaya..)
  • Games adalah nampak macam senang tapi sebenarnya payah juga. Haha. Main boling pakai buah kelapa you all dan pin adalah dari kayu. Berat!😀 Lane adalah tidak stabil, berasaskan plywood berlapikkan karpet warna hijau. Ada satu lagi, lawan kepada game boling iaitu “baling bola jangan bagi jatuh pin”. 4 kali I main pun semua pin jatuh. HUHU.
  • I paling suka game memancing deodorant. 2 kali main, 2 kali dapat pancing. HAHA. Nana main ni tapi dia give up. Susah tau!
  • Banyak la game. Best lah. Rasa macam muda mudi pun ada jugak. I buat kawan ngan students je. HEHEH.
  • Mula-mula tu segan juga sebab hampir semua yang pergi tu adalah geng bloggers tegar. I ni kan geng pressers. Tapi takpe, cool ja!
  • Cabutan bertuah, oh I memang la tidak bertuah you all. Encik Aidi Safuwan dapat blackberry! Jeles! I pun ajak Nana pergi beli blackberry di Low Yat.
  • Adakah I beli blackberry? Mestilah tak!!
  • Tapi I beli juga sebuah telefon yang I tak pernah terfikir nak beli pun. Ces.
  • Bayaran parking ticket saya pada hari itu ialah maksimum (di Times Square)! Takpelah I was there for almost 12 freaking hours! FUH.

How was your Saturday?🙂

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

5 thoughts on “Event on Saturday”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s