Cinta baru saya

Hi! malas betul nak update belog sekarang ini. Nak bercerita pun malas. Hehe.

  • Cinta baru I ialah telefon bimbit baru. Belum 100% lagi cintanya sebab banyak lagi benda yang I kena belajar. Boleh kata hari-hari pun I surf website berkaitan sebab nak tahu apa benda lagi boleh dibuat dengan telefon yang canggih ni. Ehem.๐Ÿ˜€;
  • Kawan I yang beli telefon yang sama, si Nana mengadu kata telefon dia bermasalah sikit. Luckily mine is just fine. Belum berona (buat onar) lagi setakat ni. Alhamdulillah;
  • I teruja bila dengar lagu Naturally, by Selena Gomez dan The Scene. (Aimi dan Azy dah minat Miley, I minat dia ni la) Ala-ala dance dance gitu;
  • Hmmm. I dah pun download lagu itu dan menjadikannya ringtone kepada pemanggil-pemanggil tertentu;
  • Hari tu, tahun lepas I tengah tension dan rasa nak marah tapi bila ada mamat yang tak dikenali buat lawak kat parking Taman Warisan, dia cakap “alamak, jatuh!” I tanya, “jatuh apa?”, dia pun jawab, “jatuh hati”. I grinned, he too;
  • I played boling for emotie’s puspanita, pemilihan untuk wakil emotie ke perlawanan boling puspanita kebangsaan, I am sure, I was not selected, I just scored 395 for 3 games. pfft. Anyway, I met my long lost classmate, from Wataniah. I was at that school for 3 months. But one look at her, I still terbayangkan mukanya masa form one, damn, she’s not changed at all. I tak sure if that’s her, but one good thing with boling game is, players tend to put their name for public. Once I got her name, I terus tegur dia, bam, she is her.๐Ÿ˜€ ;
  • I guess that’s all. Sorry for taking your time reading this, and thanks for spending some time here.๐Ÿ˜ก

Sincerely,

cacah.

p.s : I’ve been using shahzere everywhere nowadays, it’s been my web name since 2000. before this I used “shahwashere”, when I was in my secondary school. I scribbled it everywhere, chair, public phone, table (at school la)… haha.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

17 thoughts on “Cinta baru saya”

    1. alamak, igt kan ini adalah blog shahzerem rupanya assistdirect.
      matilah. i menggatal.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s