Cinta baru saya

Hi! malas betul nak update belog sekarang ini. Nak bercerita pun malas. Hehe.

  • Cinta baru I ialah telefon bimbit baru. Belum 100% lagi cintanya sebab banyak lagi benda yang I kena belajar. Boleh kata hari-hari pun I surf website berkaitan sebab nak tahu apa benda lagi boleh dibuat dengan telefon yang canggih ni. Ehem. :D;
  • Kawan I yang beli telefon yang sama, si Nana mengadu kata telefon dia bermasalah sikit. Luckily mine is just fine. Belum berona (buat onar) lagi setakat ni. Alhamdulillah;
  • I teruja bila dengar lagu Naturally, by Selena Gomez dan The Scene. (Aimi dan Azy dah minat Miley, I minat dia ni la) Ala-ala dance dance gitu;
  • Hmmm. I dah pun download lagu itu dan menjadikannya ringtone kepada pemanggil-pemanggil tertentu;
  • Hari tu, tahun lepas I tengah tension dan rasa nak marah tapi bila ada mamat yang tak dikenali buat lawak kat parking Taman Warisan, dia cakap “alamak, jatuh!” I tanya, “jatuh apa?”, dia pun jawab, “jatuh hati”. I grinned, he too;
  • I played boling for emotie’s puspanita, pemilihan untuk wakil emotie ke perlawanan boling puspanita kebangsaan, I am sure, I was not selected, I just scored 395 for 3 games. pfft. Anyway, I met my long lost classmate, from Wataniah. I was at that school for 3 months. But one look at her, I still terbayangkan mukanya masa form one, damn, she’s not changed at all. I tak sure if that’s her, but one good thing with boling game is, players tend to put their name for public. Once I got her name, I terus tegur dia, bam, she is her. ๐Ÿ˜€ ;
  • I guess that’s all. Sorry for taking your time reading this, and thanks for spending some time here. ๐Ÿ˜ก

Sincerely,

cacah.

p.s : I’ve been using shahzere everywhere nowadays, it’s been my web name since 2000. before this I used “shahwashere”, when I was in my secondary school. I scribbled it everywhere, chair, public phone, table (at school la)… haha.

Advertisements

17 thoughts on “Cinta baru saya

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s