Macam-macam

heheh.😀
  • Ini gambar I dengan Cik PPRA RSD…😀 I menyibuk je kan? I rasa cute, lalala.
  • That photo was taken last week, at a campaign launching.  The Road Safety “Red Means Stop!” campaign was held in Marriot Putrajaya.
  • Okay, on weekend I buat aktiviti make over dengan Paris. Sangat kelakar. Menghadiri birthday party anak Abby di Presint 8 dan malamnya attended kenduri/resepsi Wafiy di Hilton PJ.
  • Ahad I relaks saja, lepak-lepak dengan Fish.
  • Petang ni ada meeting. Doakan I behave maintain muka berminat.😀

p.s : Gambar make over ada di sini.

p.s 2 : Hari ni birthday En.Kay. (my father).  Mari doakan dia semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu. Amiin. Tq!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

4 thoughts on “Macam-macam”

  1. yelah.. dah tua la… tahun ni umur dia ialah 52…🙂

    gmbr kabur sebab noli amik gmbr sendiri dan tak pakai flash sebab masa tu otk sedang berucap.

    tb, thanks for the wish.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s