Gambar? Haha

Biasanya I mesti sibuk nak masuk dalam gambar.

Tapi…

Apa entah sedang cuba dilakukan tu... main game rasanya.
ambik gambar ke? makan lagi best. haha
syafiq (tukang amik gambar) suka amik gambar I tengah makan!
okay, dah ready! haha.

Thanks Bahagian lama jemput I untuk hadir jamuan you all! šŸ˜€ Majlis semalam bertemakan into the blue kut!

Thanks juga kepada Cik Su yang sudi email gambar-gambar, sampai 5 part! haha.

p.s : Ada orang minat wayang kulit? Here’s the show. Please call this number for further details : Aswara (03-26975046).

Advertisements

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

5 thoughts on “Gambar? Haha”

  1. tB. oh. ye ke.

    kantoi, memang sedap. entahlah tema dia biru hari tu, tak tau sape decide, sebagai jemputan i folo jer.

    irises, macam menarik. malam ni nak gi tengok. nanti i update best ke tak. ok?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s