Award, Mother’s Day.

anugerah dari klynn...😀
  • Thanks Klynn, bagi award untuk menambahkan sinaran pasport kegemilangan terhadap blog I yang memang bersinar banar sejak dahulu kala lagi. Lalala;
  • Alhamdulillah, last weekend, I sempat balik kampung, menjenguk parent dan adik2. Hmm. Sebelum tu I pergi kenduri staff RSD di Wakaf Bharu;
  • Alang-alang ke Wakaf Bharu, kami (dengan semua kawan2 RSD yang lain) terus ke Pengkalan Kubor; mereka mahu soping, tak ketinggalan, I pun terasa mahu belikan sesuatu untuk bonda sempena mother’s day;
  • I pun called my mum, tanya, in case dia nak apa2… Kesimpulannya, I amat tidak domestic kerana fail membayangkan dan menerangkan periuk yang dia mahukan kepada kakak penjual. Dua periuk idaman bonda ialah periuk India (Rupanya made in India) dan periuk kukus (bukan biasa punya- I lupa nama dia). Cara terbaik ialah menyerahkan telefon kepada kakak penjual dan membiarkan bonda talk to her. Keputusan : Periuk yang dibeli adalah tepat dengan kehendak bonda. Mujur. Sengih sampai ke telinga my mum sebab dapat periuk yang diidamkan;
  • Tapi dia tak masak pun pakai periuk tu semasa saya berada di rumah. Sungguhla. HUHUHUHU;
  • Selamat Hari Ibu ma… I dah bankrupt bulan ni. WUWUWU. I dapati Baby dan Waie (my kid brothers) telah buat kad untuk my mum tapi tak tahulah sama ada my mum dah baca belum. HUHU. Entah kat mana budak berdua tu letakkan surprise itu.😀
  • Oh ye, pasal award tu, kena pass to another 12 friends; so I wish to pass this to as follows; Kak Nana, Buzzy, Famia, Shah Sulong, tB, and Mamawafiy itu je la kut. Lalala. (Sape2 nak buat silakan, I tadahkan nyiru untuk u all). (Ini tambahan : Sila lekatkan gambar award ni dalam post atau sidebar, then link back to the one who tag you then you shud tag another 12 peeps…)
tiehah, baby, faiz and waie...

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

11 thoughts on “Award, Mother’s Day.”

  1. makacih echah…so sweet of u..best la kan balik kg jumpa family esp mak kan..anyway, bankrupt pun, hati senang kan sebab dapat gembirakan hati mak…..tq dear..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s