Moving out and in, again.

things...

Kalau ada yang setia baca blog ni dari dulu, tentu dah bosan dengar cerita perpindahan saya.

Well, ini adalah kali ketiga saya nak pindah, keluar rumah sekarang dan masuk rumah lain.

Macam dulu, sebab seorang housemate kahwin, rumah tu pun perlu dikeluarkan out of my system. HAHA. Ye ke?

First house, Irina dan Sufi kahwin.  Second, Nolee kahwin.  Third, Cek Mek Molek pulak nak kahwin.

Next week, my house address will be changed, officially, insyaAllah.  Seriously, I haven’t started packing anything, yet. Baru pergi beli plastik sampah tadi.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

16 thoughts on “Moving out and in, again.”

  1. a case of coming back to full circle again. mesti sesuai peribahasa moden ni:

    “seperti Echah pulang ke Flet Hijau”

    huhu. takpe, situ fasiliti dah byk upgred. petang2 bleh beriadah di sekitar tasik tu🙂

    1. ida, hmmm…

      mcyus… menyampah dah aku. 5 tahun aku duk sini baru sekali jumpa mu…
      masa aku duk ampang dulu lagi banyak kali kita jumpa…

  2. ada satu kata2 orang2 zaman dahulu.. sejauh mana kebenaran mungkin agak mitos pada zaman ini.. namun ada juga logik disebalik kata2 tersebut..

    “7 Kali Pindah Rumah… Papa Kedana”

  3. takpolah. flet ijau ok ape. lif je bodoh skit. tangga lak hancing. selain drp tu molek jah.hahahaha. aku doakan mu leh roomate, bedmate cepat2. supaya ore lain lok kena pindah sbb mu…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s