Scary Mary

I’ve learned that few friends had either deleted or privatized their blogs.

Hmm. I’ve done a quick read (scanning mine) after knowing the reasons behind it.  I hope I have nothing to worry.😀

To friends, it’s such a shame. Those entries were supposed to be some kind of monument or documentation on what we’ve done, and gone through.

I think it’s the best to keep writing like this. Nothing serious. I know it’s lame for some person, I’ve been blogging without direction, but do I have to? I blog to just document whatever I’ve done all year long.

😀

Oh by the way, I was driving along Puduraya then when we reached at the junction, I said to Azy, “kenapa macam tak kena je jalan ni? macam kosong…kita salah jalan ke?”

Then it hit me, it was the place where the Pudu Jail Wall used to stand gloriously. Rasa nak tinggal kereta dalam kesesakan tu dan lari lari pergi ambil gambar dengan saki baki wall tu.

p.s : Just a lame entry on Monday.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

12 thoughts on “Scary Mary”

  1. haha… i boleh buat contest “aku suka baca blog ini sebab……”

    sambung dengan tidak lebih 10 perkataan…😀

    hahaha… buntu aku nak pilih kaler tau dok datuk.. (i think this is the best theme ever)… banyak features.

    antaranya; boleh pilih kaler background, gambar bakground, nak berapa column, dll…

    1. scary mary untuk keadaan yang agak menakutkan. (pasal delete blog tu)…

      scary mary diletak sebab dia berirama. bukanlah mary yang menakutkan.😀

  2. blog bukanlah hakmilik kekal.. people do things for reason my dear echah tewww.. ehehe

    ps. thanks selalu singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg ittewww..😉

    1. ayat en me ni macam ayat tom cruise dalam citer knight and day jer… hihi..
      okay jer… memang la ada reason, couldn’t agree more..😀

  3. chah dah tengok Knight and Day tu kah?

    pasal private or delete blog ni bukan apa, kekadang benda yg ditulis berdasarkan persepsi peribadi. something yg kita seharusnya share dalam lingkup kawan2 rapat sahaja. andai tersebar, maybe ada yg akan memandang serong atau mengambil kesempatan.

    trust me, ada kes di mana blog stalker tlh mendatangkan bahaya kepada blogger di negara ni.

    isk. scary mary betul.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s