28~

Yeay! Alhamdulillah!

For so many great things that had happened to me, all my life;
for the great friends I’ve made along the way;
for those who had chose to stay;
I will always be thankful everyday.

I love you guys!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

11 thoughts on “28~”

    1. Kenangan Lalu Mengusik Jiwa katanya…

      Hihihihi….

      Kita jadi orang borneo la skang ni Echah.. Macam lambat je lagi harapan nak dapat pindah. GB kata, kalau kahwin dengan anak KSU baru boleh pindah…

      Hahaha. Mana nak cari anak KSU nih?????

  1. amboi Tehhhh… sedang menghitung hari bahagia pun boleh lagi tuhhhh nak sebey anak KSN. Tak suka sangat peel u yang tak zuhud cengginih tauuu. hahah.

    ha ah la.. nape avatar ni yang kuar?? rasanya wordpress ni simpan memory la… since letak email address yang ada akaun wordpress, gambar lama tu la yang kuar… maklumlah… blog wordpress dah lama protected.. hahah=p

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s