Boring

I rasa kebelakangan ini banyak benda yang mengujakan kini sudah semakin membosankan. Adakah I saja yang rasa begitu?

WordPress pun.
Kerja juga.

Blur lah. *Wipe kabus segera*

I perlukan sesuatu untuk kembalikan perasaan teruja I ni. Deadline? Ada banyak. Berlambak kerja. Tapi. Malas.

Macam mana tu?

*Lepas keluhan pendek*

p.s : Kamu. Masih tak faham.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

10 thoughts on “Boring”

    1. kak nana… wordpress.. takdelah boring sangat..🙂 i still love to write…

      ida, benda baru… i buat benda baru, yang tak ada rujukan… itu kadang2 lemah dan blur nak start kerja..😀 tapi takpe, rehat jap before sambung balik… sama ada sambung kerja atau, sambung berangan..

  1. menyampah lagi dengan friendster. hmm. memang lah ceria tapi macam slow sangat. nasib baik dah tak terima dah email spam tu kat comments. tension jer.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s