5th Day

Alhamdulillah, it’s gonna be the 5th day today, in less than 1 hour.

I have accomplish nothing but I watched Mercy for few episodes. Then I went to the office for an hour.

Not so much to do on Sunday.

I feel like eating burger. Sloppy burger, with real mayonnaise, and the patty must be wrapped in egg. Crave!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

14 thoughts on “5th Day”

  1. kadang2 bger kat stall lagi sedap dan menepati selera berbanding bger kat fastfood.

    bger kat putrajaya sentral, area bus stop tu best tau. cubalah.

    1. aha.. tak aci..πŸ˜€ seminggu b4 puasa ari tu saya ada makan burger mahal gile kat shah alam (bukan mcd atau kfc). dan tak sedap langsung!!!

      itu yang terasa2 nak cari burger yang berbaloi2 ni…

  2. kat tepi kaunter tiket bas transnasional tu. mmg berbaloi la pada ida. mungkin pasal adek yg jual tu comel dan peramah, yak a auπŸ™‚

    1. ida, oh ye ke. nanti nak try la bebila…

      cikf; memang. tapi paling sedap ialah burger kat serdang, kat padang tu. dah berapa tahun tak makan tapi. entah2 dah berubah rasa dia.πŸ˜€

  3. tetibe rasa nk mkn bege jugak.

    sekarang bege ramly dah ada saingan, otai lah memacam. tapi masih disebut “adek, gi beli bege ramly kat simpang tu!”

    1. esok budak2 ni ada nak buat buka kat warisan, me, fadh (walaupun fadh tak konfirm lagi), kak nana dan pieja. u nak join ke?

      i memang teringin nak makan burger tu lah.πŸ˜€ otai ke ramly ke… tak kisah dah.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s