Lego, Stormtrooper, Barney

Ha..hidup saya kebelakangan ni berlegar pada siri How I Met Your Mother (HIMYM) yang ditonton secara berterusan-sehingga terasa mereka berada di sekeliling saya saja. Nak buat macam mana, hujung minggu saya hanya diisi dengan menonton siri tu sahaja. Okay, selain dari boling dan Ampang Visit.

Hari ini zahar letak satu pautan ke laman lego. Lalu saya pun berkenan kan dengan lego classic seperti di bawah tu.

comel kan? kan?

Tapi, sold out pula. Lalu saya pun resort kepada yang ini. Saya suka sebab Barney Stinson dari HIMYM pun suka karekter ni. Oh. Saya memang mudah terpengaruh.

yang ini pun cute kan?

Barney letak patung Stormtrooper dalam office dia~ Cute lah!

the Stormtrooper~

Okay tu jer.

🙂

Semoga gembira ye semua kawan2!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

5 thoughts on “Lego, Stormtrooper, Barney”

    1. Neil Patrick Harris.. or NPH… hmmm…
      i wonder how he could just go with all the kissing things he did in the series while in real life, he’s gay.

      auw. but he’s actually sweet and a loyal friend kan?..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s