Macam Bosan

Pagi tadi ada mesyuarat. Pukul 12.30 baru habis. Lapar. Tapi takde la lapar sangat pun. Pukul 1 pun takde plan lagi nak lunch. Ingat nak makan roti sweetie dengan air kopi jer. Tahan ke diri ini?

Tengok twitter, zahack kata dia makan rojak kat Bellamy. Selalu dengar dan baca jer orang kata sedap, tapi tak pernah rasa sendiri lagi. So terliur. Ajak officemate cari rojak kat Uniten tu. Tutup pulak ari ni. Frust menonggeng.

Pastu beli bihun sup. Bihun dia keras sikit. Tapi sup dia sedap. Beli cendawan goreng celup tepung. Banyak abang tu bagi. Beli RM1 je. Terima kasih bang. Beli pisang dan keledek goreng untuk budak-budak kat office sekali.

Kenyang la pulak sekarang ni.

Sekejap lagi nak jumpa bos. Banyak benda nak report ni. Oh ye. Bulan ni memang bulan pulun. Semua pun nak dihabiskan. Duit, majlis, mesyuarat, semua nak kena kejar. Penat juga sebenarnya. Tapi bulan ni la ramai orang nak ambil cuti.

I pun nak cuti minggu depan-depan.

Yeay. Have a great week guys!😀

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

2 thoughts on “Macam Bosan”

  1. selalu aku dengar kes jabatan kerajaan bulan 11-12 baru nak start habiskan duit. time aku jaga admin dulu (macam la lama sgt pun tinggal), aku selalu make sure bajet tiap bulan ikut percent yang sepatutnya, meaning kalu bulan 3 tu mesti at least dh belanja 25%, bulan 6 50%…so lately budak2 admin cakap dah x byk duit nak bayar macam2….sebab ape ko tau? sebab dah selalu sgt shopping bulan 11-12 ni, so tahun ni pun diorg buat benda yg sama sedangkan aku dah belanja duit tu cantek je tiap bulan..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s