For the sake of writing

Blog ni dalam kategori Bahasa Melayu tau. Selalu ada dalam carta blog of the day kategori BM. Tapi penulis nya selalu berangan menulis dalam Bahasa Inggeris. Tujuan sebenar ada blog pun nak polish skill writing jugak. Walaupun bahasa dan tatabahasa adalah berterabur. Asal rasa sedap dibaca dan ditulis sudah. *Pfft*

Oh ye.  I ada satu lagi blog yang sedikit simple. Kalau nak tengok klik (sini). Walaupun takde orang baca, I tetap suka menulis jadi untuk tidak nampak macam orang tak ada kerja sampai update blog 2-3 kali sehari, I tulis juga kat blog satu lagi.

Tak senonoh ke hipokrit ke?

Oh. Budak yang sama volunteer dengan I masa Dome hari tu mesej tadi, ada panggilan for the next event. I reluctant la. Tak excited macam yang first event. HUHU. Tak baik kan. I jawab I malas. Boleh tak?

Weekend lepas (dan weekend akan datang) rasa macam kosong dan incomplete. (Perkataan favorite hari ini). Macam tak ada plan. Tak nak juga plan. Sebenarnya lebih ke arah kekurangan korum sebab ramai kawan dah ada prioriti yang lebih penting. I dah jatuh ke tangga 40 kut dalam list aktiviti diorang.

Apa I nak buat? I might involve more in volunteer works. (Baru je tolak tadi) Tapi in case I kebosanan I akan menjelma di mana2 pun. Sorang atau beregu.

Cuti raya Cina dan Wilayah, walaupun bersangkut paut dan berdekatan, I pun tak fikir apa lagi. I tak ada kalendar meja la tahun ni.

Bosan.

p.s : Yah. I write just for me. Kalau macam syok sendiri ke mengarut ke apa ke, nak buat macam mana.

p.s 2 : Lifehouse memang rare lah!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

4 thoughts on “For the sake of writing”

  1. cuti panjang baliklah kampung echah… takpun set a date with somebody new for every holidays yang ko tak balik kg? ok tak cadangan tu? pastu pick randomly je date tu from mana2… hahaha! it could be fun😉

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s