Seriousnyalah!

Seriousnya kan blog saya sekarang ni. Dahlah background dark jer.

Anyway, akibat terlalu banyak meeting, average 2 each week I pun jadi banyak benda yang nak diluahkan. Tapi tak boleh diluah sangat, banyak isu lain pulak nanti.

Esok saya akan balik kampung! Yeay! Saja balik awal sebab malas nak jem jem dengan orang lain kalau balik raya Cina. Lagipun raya cina ni saya nak pusing terengganu dan kuantan lah.🙂

Okay then, till I write again (which probably sooner) all the best, and enjoy the super duper holiday lah if you guys get to have it😉

I did have fun with all the girls
at a friend's daughter's birthday parteyy...

 

Life was great, Alhamdulillah!

 

 

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

5 thoughts on “Seriousnyalah!”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s