Pattaya

Playing in the background : This Love. by Maroon 5.

 

Pattaya. Doakan la kejayaan saya ye nak menghadiri mesyuarat ni, dari Rabu sampai Khamis nanti. Tapi esok dah kena pergi. Nak siapkan semua. HUHU. Dan sambil curi curi masa berjalan-jalan, alang2 dah sampai tempat orang.

Hari tu saya cek, kemudahan internet macam terhad dekat hotel tu. Dusit Thani. Tak tahula boleh ke tak nak update belog ke, facebook ke, twitter ke. Banyak sangat. Kalau tak, tak dela update 4-5 hari ni. Saya tahu kamu semua tak kisah tapi saya kisah tau bila tak de akses ke internet. HUHU. Menyedihkan kan.

Okaylah. Meeting ni macam biasalah. Melibatkan negara2 ASEAN.

Satu je, doakan saya ye. Souvenir? Tengokla kalau ada duit lebih. Saya tukar sikit jer. Maklumlah hujung bulan gitu.

HEHE.

 

Salam.

 

 

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

6 thoughts on “Pattaya”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s