Blog kau

Sekarang ni rajin sikit nak update. Haha.

Boring kut. Report banyak terbengkalai. Macam projek perumahan lak.

Eh.

Hari tu ada kawan yang concern mesej kat I. Di  tengahari weekend yang rembang.

Tak taulah tetiba je dia mesej. Hihi. Kelakar. Ni mesej nya;

I.H : Salam chah, tiba-tiba kan terfikir satu benda–
Me : Apa tu?
I.H : Even ko dah J*SA nanti url blog ko yang assistdirect tu memang akan kekal ek? hehe
Me : Haha. Itulah. Kalau blogspot buleh tukar😛
I.H : Haish ko ni pun..masa pilih url tak fikir ke depan… hahaha
Me : Tulah. Takpelah. Buat kenangan.

Kan, sebab blog ni dulu dibuat masa baru setahun kerja. Takde sangat fikir pasal ke depan. Betullah apa I.H kata tu. Hihi. Tapi blog ni dibuat konon-konon nak cerita pengalaman sebagai assistant director (masa tu-2005-awal 2008). Mana tahu nama kedudukan akan berubah.🙂

“I never think of the future, it happens too fast”

(Was written on my favourite 2003’s t-shirt by Diesel)

p/s :🙂

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

3 thoughts on “Blog kau”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s