Lunch time tale

image

 

Wasted post alert

Hari ini satu lagi perjalanan sia-sia (yang takde la sia-sia mana pun) telah berlaku. I pergi India Visa Centre sebab nak buat visa la kan… Hehe. Nak gi India insyaAllah next two weeks (10 more days) only to realize that tomorrow I’ll be going to Bangkok so I have to use my passport laaaa!!

I dah buat permohonan tu, dan bayar duit, dah hantar borang and passport sekali at 12 something, then I gi makan with Lan at Kiara then on the way back to drop him off at Parliament baru I realized that I will be using that passport for the Bangkok trip!!! Demit!

I mean how could I go selamba surrender my passport!! Macam tak sedar esok nak gi Bangkok!!

Luckily they (Visa Centre) tu provide emergency line so memang called number tu la tadi… Alhamdulillah, I got my passport and money… Cuma mereka potong service charge saja dalam 10% which is nice enough. Thanks so much for the understanding staffs and officers at Grand Lotus.🙂

So, esok I berpergian lagi ke Thailand. InsyaAllah. Doakan I selamat menjalankan urusan demi negara tercinta ni! Yak a au!

I dah tengok hotel yang I nak duduk esok. Macam best….. Syok nya.

I decided to buy bus ticket untuk balik Kelantan. Sebab memang tak sempat la nak kejar flight. (Macam cerita di bawah tu).

So… all the best to us all.

🙂

 

 

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

1 thought on “Lunch time tale”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s