Kami bukan orang lain

Sedangkan Barney pun boleh tumpang gembira kalau Marshall dan Lily kahwin.

*Barney
-anti-marriage, denies the existence of love; sleeps with too many women.

Sedangkan Samantha pun boleh tolerate dengan baby Miranda dan Charlotte.
*Samantha – (More or less) a Female version of Barney

Takkan kami yang biasa-biasa ni tak boleh terima hakikat dan berkongsi berita baik dengan kawan-kawan.

Tak apalah, kami doakan yang terbaik sahaja.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

2 thoughts on “Kami bukan orang lain”

  1. alalaaa..kenape ni? bunyi macam kecik hati je… don’t be la ye. maybe ada reason-nya tu..

    oh tapi bagus tu you doakan yg terbaik untuk orang. that’s echah!😀

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s