Ponteng

Semalam saya telah ponteng kerja. Bukan sengaja. Sebab tak ada tiket bas.😦

Hari ni dapat emel teguran dari bos. HMMM.

First time saya kena. dan first time juga lah saya terpaksa buat macam tu.

Tapi takpela sebab Ahad lepas saya had fun time dengan adik2…

Well, semua berlaku for reasons.πŸ™‚

And today is my mum’s birthday! (and Pa’s birthday was on May 3rd)…

ma dan pa... ma in her new jubah, from Ainun and pa in his new batik shirt (from me) and sandals (from Ainun)... excuse the kain sarong, at home, Sunday night..
kek, I tulis sendiri....(tapi beli kat kedai keknya...)

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

8 thoughts on “Ponteng”

    1. arin, saya nak majukan ekonomi setempat… tapi tengokla… kalau rajin saya belajar.. okay…

      mama, baik. saya cool dah. semalam bos datang sembang2 sambil duduk kat sofa bilik saya…πŸ™‚

      cuma hari ni dia bengang ngn bahagian kewangan… heheheek

  1. arin, haha. bungkus jugak ke… saya bukan selalu pun balik kampung…

    rosecanina, alhamdulillah. harap2 mereka betul2 rasa bertuah.πŸ™‚

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s