Persaraan

Bos saya yang pertama setelah saya masuk servis ni, akan bersara, kalau secara biasanya, hari ini lah hari last dia.

Hai… sedihlah… walaupun sekarang ni dia bukan lagi boss saya, tapi still rasa sedih.

Tak tahulah penggantinya akan jadi sama hebat dengan dia atau lebih atau kurang.

Walaupun dulu selalu kena marah dengan dia, tapi at times dia memang macam bapa-bapa gitu. Dan saya, being the youngest officer there at that time, memang macam manja. Nak folo je ke mana kempen dan majlis rasmi yang dia nak pergi.

HAHA.

Hmmm. Wish him all the best. Apa Dato’ nak buat eh lepas bersara? Confirm ke Dato’ bersara ni?

YBhg Dato' doing the thing he loves most..šŸ˜‰

All the best juga to RSD. With the new leader.

 

 

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

5 thoughts on “Persaraan”

  1. yeah..as per my short conversation with dato’ yesterday dpn lif lobby, dia confirm akan bersara hari ni lah…dan he looked very content and happy with the situation..may God bless him…

    en_me: apsal lama x jenguk umah i..merajuk ke?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s