Been trying to

Rasanya kalau tak ada apa nak ditulis baik tak payah tulis.

Selamat menyambut Ramadhan to all!๐Ÿ™‚

Before that, here’s a little random photos of what had happened recently.

๐Ÿ˜€

a pair of 50% off of Vincci clogs bought on Saturday.. thanks Padini for the birthday discount voucher

 

here's a pretty bucket drawstring bags from Vincci, thanks again to Padini๐Ÿ˜€ (supposedly raya bag)

 

and here's the 3 stalks of sunflowers from an event on Monday๐Ÿ™‚ Love the colour

 

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

9 thoughts on “Been trying to”

    1. arin… heheh๐Ÿ™‚ habiskan baucer birthday…

      buzzy…. rasa macam dah besar.. tapi ye kut daisy..๐Ÿ™‚

      selamat berpuasa u all!

  1. I loike the bag๐Ÿ™‚

    I pun rase bunga tu sejenis daisy… sunflower biasenye sangat besar. tapi colour kuning bunga memang menceriakan kan ?๐Ÿ™‚

    1. knizam… heehee…๐Ÿ™‚ barang baik cepat abis… kena beli cepat2…๐Ÿ˜€

      nine… tq…

      irises… memang menceriakan… dan beg itu memang comel.

  2. echah…. i pun minat handbag tu…
    dok tengok jeeeeee….

    tunggu masa je ni nak rembat….

    dan i pun ada beli clog sandal with 70% off…

    kat miri ni sales gegila….
    pensannnnnnn i tengokk semua discount label…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s