Seventeen Most Memorable Covers… :)

Hey…

I believe all girls (and ladies) mesti ada baca Seventeen kan! I started buying this magazine when I was 17 (and half) when I was doing my matrix in Penang. Because, I just found out about that mag, in Penang. I couldn’t find it in Kelantan or Terengganu. Well, that was 11 years (and half) ago! (Wah… I sound old)πŸ˜€

I bought it because it came with freebies, and who doesn’t love freebies! It had a miniature of Clean n Clear cleanser and some nice brochures I guess.πŸ˜€ It was RM4.90 at that time. Β I did buy it few times if only I had extra money. HUHU, I was living on the allowance at that time.

Anyway, as I grew older, I came to think that it’s not a magazine for my age anymore. HUHU.πŸ˜€

Here are some interesting photos of the Seventeen’s most memorable coversπŸ™‚

It's Cameron Diaz at 17 years old!πŸ™‚ (1990)


Well, who else... it's Twiggy at 17! (1967)

and here’s the one… I remembered that most girls at school went crazy for him after his appearance in Titanic…πŸ™‚

but he's not 17 here. He's 23... (1998)

πŸ™‚

For more;

Seventeen Most Memorable Covers..

Seventeen Malaysia

πŸ™‚

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

4 thoughts on “Seventeen Most Memorable Covers… :)”

  1. saya hanya mampu beli majalah galaxie yang murah. tapi leni content dia xbes macam zaman muda-muda dulu..dah lebih mahal..majalah galaxie yang lama tu baru aje di hantar pusat recycle awal bulan lepas…haha..saya pernah beli cleo yang ada freebies dan selalu tunggu awal tahun nak dapat pocket calendar jenama guess..adehh ;p

    1. i love galaxie dulu2 gak… ingat lagi suka antar surat nak berkenalan ambil alamat dalam galaxie… hip la konon.. sekali semua surat kena bukak ngan warden… (teacher sham!) haha…

      owh, galaxie dulu lagi bermutu, kertas dia best… memang sekarang kualiti kertas dia tak berapa… owh, love lyrics lagu yang ada dalam galaxie and the postersssssssss!
      ❀ linkin park! (tiba2)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s