Openhouse pertama :)

image

Me and Sally.

Well, mula-mula I macam malas nak pergi sebab TAK ADA orang jemput. Sedih.😦  Kecik hati tau!

Pastu bila ada orang tahu I merajuk, (buruk perangai…….) adalah dua tiga orang yang prihatin called dan whatsapp2 I jemput datang. I memang banyak songeh. Mengada-ngada…… Tapi mungkin sebab I sweet…. sebab tu diorang jemput juga… kan? Kan?😛

Bila dah pergi, terus la… tak sedar diri… makan jer… Ada macam-macam jenis makanan tadi, ada satay, laksa, nasi ayam… lontong, soto… tapi I makan satay jer… sebab tadi tak berapa sihat pun. Perut sakit. Sekarang ni terbayang-bayang lontong… sedapnya… Akak kat bahagian tu ada tapaukan laksa untuk I… terima kasih kak.🙂 Sudi layan I yang mengada-ngada ni…

Thanks to all.🙂

 

Wishlist makanan… nak dimakan semasa open house, randomly : lontong, soto, sate, lemang, rendang, ketupat nasi, hmmmm………. tu je kut…

Salam.

🙂

 

 

 

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

4 thoughts on “Openhouse pertama :)”

  1. arin, i belum pergi mana2 umah terbuka lagi selepas this open house…😛 nasib baik ada member ajak makan malam kat umah dia masak rendang ngan ketupat nasi…🙂 so sekarang tinggal nak cari lontong dan satay… lemang tu takpela…

    buzzy, haha takpe… i faham🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s